Juniorklub SFO2

Sorø Borgerskoles Juniorklub/ SFO 2

Klubben er et fritidstilbud for 4. - 6. klasse, efter almen skoledag.

Aktiviteter i klubben:

Dagligt har vi Krea-værksted, hvor der fremstilles en bred palet af ting, som henvender sig både til drenge og piger. Alt fra Warhammer til filt dyr og smykkefremstilling.
Der er mulighed for at få lidt at spise hver eftermiddag.

Vi bruger også skolens gymnastiksal, til forskellige lege og aktiviteter.
Vi har computere og Play station. Der er udarbejdet en medie - og spilpolitik.
Når vejret er til det, bruger vi også meget tid udenfor, med alt fra artist stylter til fodbold, stikbold, rundbold, løbehjul, rulleskøjter m.v.

Hvor er klubben?

Vi ligger i pavillonen tæt på Rådhusvej i P-gården, hvor vi har to lokaler. Der ud over har vi et stort kælderlokale i F bygningen, som benyttes til arrangementer og diverse.
Alle med interesse for klubben er velkommen til at kigge forbi med evt. spørgsmål.

Åbnings tider:

Mandag-Torsdag: Fra skolen slutter til kl. 17.00 Fredag: Fra skolen slutter til kl. 16.30

Kontakt klubben:
Vi kan kontaktes i klub åbningstiden tlf.: 21 70 20 72Kontakt til afdelingsleder for SFO og Klub: 57 83 34 40

Personale

Klubben har 2 pædagoger ansat. Den ene står for kreaværksted og madordning. Den anden pædagog har ansvarsområde for alt vedr. IT samt sport og bevægelse.

Klubansvar:

Vi går op i at børnene er nået skridtet videre fra SFO tiden,
Derfor er der utroligt meget selvansvar. Børnene skal selv holde styr på tiden og kunne tage hjem på det rigtige tidspunkt. Vi er selvfølgelige hjælpsomme, over for dem som har svært ved det eller er i gang med at lære det.

Tabulex

Vi bruger Tabulex i klubben til ind og-ud krydsning.
Tabulex i klubregi bruges primært til at holde styr på hvor mange vi er og hvor børnene befinder sig i klubben.
Tabulex kan desuden også bruges til at skrive beskeder til personalet i klubben. Det er dog ikke længere en nødvendighed at sygemelde sit barn, eller give besked om ændringer, da man ikke har fremmødepligt i klubben. Det er et tilbud til børnenes fritid.

Indmeldelse og udmeldelse:

Ind – og udmeldelse sker via www.straxen.dk via nem-ID.
Ved problemer kontaktes pladsanvisningen på Sorø Kommune. Tlf. 57 87 60 00.