Sorø Borgerskoles SFO TLF. 57 83 34 40 soroe.borgerskole.sfo@soroe.dk

Morgen SFO og kostpolitik SFO’en åbner kl. 6.30 til 8.00, hvor der tilbydes morgenmad. Vores kostpolitik betyder at barnet skal starte med enten rugbrød eller havregrød/havregryn. Derefter kan der spises en bolle med marmelade eller ost. Hvis barnet selv har morgenmad med, forventer vi at det skal matche vores kostpolitik. Derved er vi med til at hjælpe barnet til at starte skoledagen godt så han / hun er klar til at modtage læring.

Eftermiddag på SFO

Når børnene har fri fra skole, bliver de krydset ind i klassen på Tabulex af deres klassepædagog. Dagen starter med mulighed for lidt at spise, som serveres under halvtaget på legepladsen. Når vores røde plet i dørene mod P-gården vendes til grøn, må børnene gå ind og lege på SFO.

De aktiviteter som bliver tilbudt på SFO’en, er som regel frivillige at deltage i. Er der særlige aktiviteter, vil det stå på Tabulex. Der er dagligt både ude og inde aktiviteter.

Madordning

Børnene bliver lige efter skole tilbudt et lille let måltid. ( F.eks. boller og frugt, rugbrødsmadder, knækbrød med pålæg og grøntsager). Altid noget som indeholder langsomme kulhydrater.

Forældrekontakt

Tabulex bruges til vores daglige kommunikation mellem Jer forældre og SFO. Her skal I skrive ændringer, fx legeaftaler, faste aftaler, bustider, holder fri/syg m.v. Benyt link via intra til SFO. – Hent evt. app til mobil / smartphone.

Børnene skal krydse ud på touch skærm ved sendebordet, når de går hjem. HUSK at sige farvel til en voksen.

Vi tager stadig telefonen, for Jer der har brug for en snak, eller når I ikke kan få lagt beskeder på Tabulex.

Åbningstider : Morgenåben hver dag 6.30-8.00 Mandag til torsdag 14.00-17.00 Fredag: 14.00-16.30 Skoleferier:6.30-17.00 /16.30.

Dog nødpasning i en børnehave mellem jul og nytår + fredag efter Kr. Himmelfartsdag. Skiftetøj og inde-sko.

Vi opfordrer til at jeres barn har skiftetøj efter årstiderne samt regntøj og inde-sko liggende på SFO. Hvert barn tilbydes en kasse i garderoben.